Managed hosting door True

Nieuwe Head of Partner Organization bij Cisco

 

Hugues Beyerman

Cisco heeft Hugues Beyerman aangesteld als head of partner organization Belux. Hij wordt in België en Luxemburg verantwoordelijk voor de verkoop via partners en rapporteert rechtstreeks aan algemeen directeur Arnaud Spirlet.

De kanaalverantwoordelijke heeft bij Cisco een strategische functie, omdat vrijwel de volledige verkoop via het indirecte model verloopt. Tegelijk staat de head of partner organization voor een belangrijke transitie. Cisco commercialiseert immers almaar meer cloudsoftware, zoals voor beveiliging, communicatie en samenwerking en netwerktechnologie. 

‘Het software-as-a-service model leent zich echter prima voor onze Belgische middelgrote ondernemingen’ vindt Hugues Beyerman. ‘Het biedt de flexibiliteit en wendbaarheid waar onze klanten om vragen. Naast de promotie van onze traditionele productsegmenten wordt het mijn taak om onze partners te begeleiden in die verkoop van software, met een bijzondere aandacht voor de kleinere wederverkopers met een veeleer regionale inslag.’

Hugues Beyerman (49) was sinds 2011 verantwoordelijk voor de verkoop van aanvullende diensten bij Cisco. Hij slaagde er de voorbije twee jaar in om de omzet van zijn divisie met ruim veertig procent te doen groeien. Daarvoor werkte hij vijftien jaar bij Alcatel-Lucent in verschillende verkooprollen. Beyerman studeerde aan de ULB af als handelsingenieur. Hij vervangt Hugo Detremmerie, die verantwoordelijk wordt voor de distributiemarkt in Noord-Europa.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5980962). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.