Managed hosting door True

Ex-Cap-manager Feijen wordt NL-directeur Onepoint

Nieuwe directeur moet groeiambities in Nederland vormgeven

 

Peter-Paul Feijen, de nieuwe NL-directeur van Onepoint

Ict-dienstverlener Onepoint heeft Peter-Paul Feijen benoemd tot directeur van de Nederlandse organisatie in Amsterdam. Feijen stapt over van ict-dienstverlener Capgemini. Daar werkte hij ruim tien jaar. In zijn laatste functie was hij er verantwoordelijk voor het portfolio en de partners van Capgemini's wereldwijde cloudinfrastructuurdiensten. Hij moet Onepoint transformeren en laten groeien.

Dat groeiplan geldt voor de sectoren retail, gezondheidszorg, educatie en investerende banken, zo vermeldt Onepoint in een persbericht over de benoeming. Daarin schrijft de dienstverlener ook dat het zijn positie als begeleider van digitale transformaties verder wil uitbouwen.

Feijen volgt Chris Hazewinkel op die overstapt naar dienstverlener Chare-IT dat bedrijven die actief zijn in ict-security, -infrastructuur en software begeleidt in hun groei. Hij werkte een jaar en twee maanden voor Onepoint.

Feijen was bij Capgemini commercieel verantwoordelijkheid voor infrastructuurdiensten in Nederland en definieerde een strategie voor de wereldwijde infrastructuurdiensten en de wereldwijde innovatie en productontwikkeling van de dienstverlener op het gebied van clouddiensten. Voordat hij bij Cap aan de slag ging, werkte hij bij UWV als onder meer beheerder en procesmanager. 

Nieuwe fase

Onepoint: 'Met het aantrekken van Peter-Paul Feijen als nieuwe directeur wil Onepoint NL een nieuwe fase van groei in Nederland inluiden.' In Nederland is Onepoint gespecialiseerd in werkplekdiensten, cloud en security waarbij dit jaar de aansluiting met het groepsportfolio moet worden gerealiseerd', licht het bedrijf toe.

Bij Onepoint werken wereldwijd ruim 2000 mensen waarvan 45 in Nederland. Het Franse bedrijf profileert zich als een belangrijke speler op het gebied van digitale transformatie voor middelgrote bedrijven dat beschikt over een internationaal netwerk en beschikt over branchespecifieke kennis. In 2015 nam Onepoint het Franse Vision  IT over dat in Nederland eigenaar was van de systeemintegrator Qwise (naderhand omgedoopt tot Onepoint Nederland).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5978947). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.