Managed hosting door True

Michel Schipperijn alliantiemanager Dell bij Nutanix

 

Michel Schipperijn

Virtualisatiespecialist Nutanix heeft Michel Schipperijn aangesteld als alliantiemanager Dell voor Noord-Europa. Hij is op 1 maart 2017 begonnen in zijn nieuwe functie. Hiervoor werkte hij als regionaal salesdirecteur Benelux bij Atlantis Computing.

Schipperijn heeft ruim twintig jaar ervaring in de it-sector, met name in de opbouw van snelgroeiende it-organisaties. Bij Atlantis zorgde hij voor de verkoop van vdi-oplossingen en ondersteunde hij resellers in het verkopen van hyperconverged oplossingen. Channelweb voelde hem vorig jaar nog aan de tand voor de rubriek Onder Vuur. 

Hoofdkantoor

Het Nutanix enterprise cloud-platform brengt rekenkracht, virtualisatie en opslag onder in een softwaregedreven, hyperconverged oplossing met machine intelligence.

De onderneming is in 2009 opgericht door Dheeraj Pandey, Mohit Aron en Ajeet Singh. Het hoofdkantoor van Nutanix is gevestigd in het Californische San Jose. Wereldwijd heeft de firma kantoren in Noord-Amerika, Australië, Europa, Azië, Japan en Latijns-Amerika. Het Nederlandse kantoor staat in Hoofddorp.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5971520). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.