Managed hosting door True

IFS benoemt partnermanager Benelux voor groeiplan

 

Barbara Persoons

Barbara Persoons wordt partnermanager IFS Benelux. Ze moet het partnernetwerk in België, Nederland en Luxemburg uitbreiden.

De Zweedse leverancier van enterprise resource planning software (erp) IFS heeft Barbara Persoons aangesteld als partnermanager in de Benelux-regio. Zij moet het bestaande partnernetwerk in Nederland, België en Luxemburg uitbreiden en optimaliseren.

Persoons was eerder verkoop en marketing-specialist bij het Global Competence Center for Enterprise Operational Intelligence (EOI) van IFS. Daarvoor werkte zij bij VisionWaves, dat in 2015 is overgenomen door IFS. Nu gaat zij aan de slag als partner manager voor Nederland, België en Luxemburg.

Eerder bestond deze leidinggevende functie nog niet voor deze regio. ‘De verantwoordelijkheid voor het partnernetwerk lag voorheen bij diverse sales- en accountmanagers binnen IFS’, laat een woordvoerder weten. ‘Die verantwoordelijken stuurde de partners aan naast hun standaard werkzaamheden. Doordat het aantal partners in de Benelux-regio hard groeit en doordat deze partners zelf ook hard groeien, hadden we behoefte aan iemand die ‘dedicated’ verantwoordelijk is voor onze partners.’

Persoons kijkt er naar uit om in samenwerking met IFS-partners het portfolio verder te ontwikkelen. ‘Een krachtig partnernetwerk speelt een belangrijke rol in de wereldwijde groeistrategie van IFS. Met ons productportfolio en onze focus op sectorkennis bij partners kunnen we het verschil maken voor klanten. Zij kunnen nu al rekenen op een breed aanbod van trainingen en certificeringen, dat hen in staat stelt hoogwaardige diensten te leveren.’

Overname VisonWaves

IFS is opgericht in 1983 en beschikt over 2800 medewerkers. Het bedrijf nam in de zomer van 2015 VisionWaves over. Daarmee kreeg de softwareleverancier naar eigen zeggen toegang tot een partnernetwerk in de Benelux-regio. Het beschikt momenteel over acht partners in deze landen. Persoons zal het kanaal vanuit de Nederlandse IFS-locaties in Zeist en Eindhoven aansturen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5965825). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.