Managed hosting door True

Wilco van Bezooijen nieuwe CEO Veenman

 

De opvolger van oud Veenman-ceo Dirk Olivier is bekend. Wilco van Bezooijen is de nieuwe managing director van de printing en documentspecialist uit Rotterdam. Dit maakt hij bekend via LinkedIn. De kersverse directeur is deze maand van start gegaan. Hij was eerder werkzaam bij Xerox, Topclick, Lenovo, Nashuatec, Ricoh en Kyocera Mita Nederland. Bij deze bedrijven was hij verantwoordelijk voor het kanaal.

De nieuwe Veenman-directeur was eerder algemeen landenmanager voor de Nederlandse divisie van de Xerox European Channels Group (ECG). In deze functie bouwde hij de indirecte verkoopstrategie in de verschillende marktsegmenten uit en was hij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe partners. Tevens was hij eigenaar en managing director van Ricoh Document Center Midden Nederland. Van Bezooijen is zijn loopbaan begin jaren negentig gestart als verkoper bij Xerox.

Dirk Olivier

Begin februari maakte Dirk Olivier bekend Veenman te verlaten. Dit deed hij in een mail aan relaties. Olivier gaf ruim drie jaar leiding aan het van oorsprong printing-concern, dat de afgelopen jaren transformeerde naar een specialist in digitalisering. Deze maand draagt hij nog zaken over en vanaf 1 maart 2017 trekt hij definitief de deur achter zich dicht bij Veenman.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5960097). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.