Managed hosting door True

Trivento stelt sales –en financiële directeur aan

 

carriere

Bart de Fluiter is de nieuwe salesman bij softwareonderneming Trivento. Geert Verhaegh neemt de rol van financieel directeur op zich. Het gaat om nieuwe functie die eerder door algemeen directeur Gert Oortgiesen werden uitgevoerd. Beide heren zijn begin februari gestart.

De Fluiter was eerder werkzaam bij onder meer Brightone. Geert Verhaegh was controller bij Topicus en werkte in diverse financiële functies bij Ordina.

Trivento is sinds oktober 2015 gevestigd in Amersfoort en werkt voor bedrijven als Transavia, RTL, Wehkamp en ING. Bij de onderneming werken zo’n 77 specialisten. Partners van de onderneming zijn Lightbend, RedHat, Magnetic en Elastic.

Het bedrijf komt voort uit Profict, Caerleon en Trivento Applicatiebeheer. Met de overname van Trivento Applicatiebeheer in maart 2011 kwamen de drie bedrijven al in volledig eigendom van Profict.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5956749). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.