Managed hosting door True

BT benoemt nieuwe salesdirecteur Benelux

Opnieuw ex-AT&T'er in de leiding van BT Benelux

 

Telecom en ict-gigant BT (British Telecom) heeft Erwin Smeltink benoemd tot verkoopdirecteur voor de Benelux. Smeltink stapt over van AT&T. Daar werkte hij de afgelopen zeven jaar als verkoopdirecteur en landenmanager. De nieuwe verkoopdirecteur van BT krijgt Amsterdam als standplaats. Hij volgt Sander Scholten op, die tussen eind 2015 en eind 2016 de functie bekleedde.

Volgens een woordvoerder van BT heeft Scholten besloten om zijn carrière buiten BT voort te zetten. Het is niet bekend waar dat is. Scholten meldt op zijn Linked In-profiel dat hij 'in between jobs' is.

Smeltink, startte 1 december 2016 bij BT. Vanaf 1 april 2017, de start van het gebroken boekjaar, moet meer bekend worden over de plannen en focus van de nieuwe verkoopdirecteur. Hij rapporteert direct aan de ceo van BT Benelux Fabrice De Windt, die sinds 1 februari 2016 de organisatie leidt. De Windt werkte in het verleden ook voor AT&T.

Smeltink werkte voorheen onder andere voor AT&T en IBM. Hij was actief in verschillende leidinggevende rollen op het gebied van verkoop en het beheer van klantrelaties. Hij voltooide in 1992 zijn master-opleiding bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

BT Benelux

BT is ruim 25 jaar actief als telecom- en ict-diensten in de Benelux. Het levert netwerkgebaseerde ict-diensten die gericht zijn op multinationals, grote private en publieke organisaties, professionele dienstverleners en grootverbruikers (wholesale).

De multinational beschikt naar eigen zeggen over ruim 6700 kilometer aan glasvezelnetwerk in Nederland en 1100 kilometer aan glasvezelinfrastructuur in België. Het bedrijf heeft drie datacenters in Nederland en is in de Benelux actief vanuit kantoren in België, Nederland en Luxemburg. Grote klanten in de Benelux zijn: boekhoudsoftwareleverancier Exact, diervoeder Nutreco, De Europese Unie, NAVO en uitzender Randstad. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5946332). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.