Managed hosting door True

Dimension Data krijgt nieuwe directeur Nederland

 

Jeroen van Hamersveld

Dimension Data stelt Jeroen van Hamersveld aan als algemeen directeur in Nederland. Hij werkt momenteel als services director bij de netwerk- en ict-dienstverlener. Per 1 januari 2017 vervangt hij Jan Willem Dees. Die betreedt het Europese managementteam van het bedrijf.

Van Hamersveld werkt momenteel als services director bij Dimension Data Nederland. Daarmee maakt hij deel uit van het Nederlandse managementteam. Per 1 januari vervangt hij Jan Willem Dees als managing directeur. De komende weken werken zij samen aan ‘een naadloze overgang’. Van Hamersveld startte in 1997 bij Time Netbuilding, een bedrijf dat in 2001 werd overgenomen door Dimension Data.

Jan Willem Dees is sinds 2008 de managing directeur van Dimension Data Nederland. Per 1 januari 2017 wordt hij in het Europese managementteam verantwoordelijk voor de ‘Digitale Infrastructuur’-strategie en go-to-market. Hij moet de businessunits Network Integration, Security en Datacenter laten groeien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5888844). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.