Managed hosting door True

Macee koopt boedel Rendeck Payrolling

 

Deal handen schudden overname

Arbeidspecialist Macee uit Arnhem neemt de bedrijfsactiviteiten van branchegenoot Rendeck Payrolling uit Badhoevedorp over. Het in 2011 opgerichte bedrijf was afgelopen 13 september failliet gegaan. Het regelde voor opdrachtgevers, zoals ict-bedrijven of grote eindgebruikers, zaken als de salarisadministratie en het contractbeheer rond in te huren buitenlandse ict’ers.

Curator André Jansen (HJ Advocaten) heeft zich ingespannen om een doorstart van de onderneming te realiseren. Rendeck Payrolling had nog zo’n dertig contractmedewerkers onder zijn hoede; die worden naar verwachting allen overgenomen door Macee.

Het Arnhemse bedrijf Macee levert diverse payrolldiensten in binnen-en buitenland voor werknemers en bedrijven. 

Buitenlandse inhuur

Maarten Koekebakker van het Arnhemse bedrijf denkt de internationale activiteiten van Rendeck op een gezonde manier te kunnen continueren. ‘De vraag naar buitenlandse ict-krachten zal de komende jaren alleen maar toenemen, gezien de moeite die er nu al is om aan goede ict’ers te komen. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers als het gaat om het regelen en uitvoeren van dit soort flexcontracten. Daarvoor hebben we kennis in huis over wet- en regelgeving rond het aantrekken van kennismigranten en kunde voor het regelen van zaken als salarisadministratie.‘

Rendeck

Rendeck Payrolling is in 2011 opgericht door Marcel Markus. Dezelfde Markus nam in 2004 van de Nederlandse vestiging van het Amerikaanse CTG over en zette de firma door als Rendeck Automatisering, de naam waaronder de automatiseerder in 1976 van start ging. In 2009 fuseerde Rendeck met Different IT; tegenwoordig valt onder de paraplu van Mirage ICT & Staffing Services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5847926). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.