Managed hosting door True

Aspect benoemt directeur Sales Noord-Europa

 

De Amerikaanse leverancier van software voor contactcenters en helpdesks, Aspect Software, stelt John Hough aan als Regional Vice-President of Sales voor Noord-Europa. Hough was eerder Head of Enterprise Sales EMEA bij managed clouddienst specialist Rackspace. De nieuwe sales directeur van Aspect realiseerde bij zijn vorige werkgever in minder dan vijf jaar tijd een jaarlijkse groei van 25 procent.

De benoeming van Hough is de volgende aanstelling na Stephen Ball, die door Aspect is aangesteld als Senior Vice-President Europa & Afrika. Beide aanstellingen moeten zorgen voor een sterk leiderschap in de Europees-Afrikaanse regio. Hough zal vanuit Londen verantwoordelijk worden voor de groei van de sales in Noord-Europa (inclusief Groot-Brittannië, Ierland en Scandinavië). Hij zal in die rol samenwerken met Ball en het wereldwijde senior managementteam om de salesstrategie verder te ontwikkelen.

Op zijn prioriteitenlijstje staan onder andere het uitbreiden van bestaande klantrelaties in Noord-Europa met het technologieportfolio van Aspect, waaronder Aspect Unified IP en Zipwire, het mobiele self-serviceplatform Aspect CXP en de workforce-optimalisatiesuite Aspect EQ WFO.

Klantcontact

Hough geeft aan dat het klantenbestand van Aspect, waaronder veel bedrijven in de FTSE 250-index, aantoont hoe serieus organisaties in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Europa de digitale transformatie en klantbinding nemen. ‘Over het algemeen zien bedrijven wel dat ze hun manier van klantcontact moeten veranderen, maar het ontbreekt ze vaak aan de middelen om dit optimaal te doen. Dit is een mooie kans voor Aspect. Samen met Stephen en de rest van het team kijk ik ernaar uit onze klanten te helpen om in een kortere tijd betere bedrijfsresultaten te behalen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5691002). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.