Managed hosting door True

Voormalig franchiser neemt MyCom over

 

Computerketen MyCom is overgenomen door voormalig commercieel manager Marco Heestermans en voormalig franchise-ondernemer Peter Groenewoud. Sinds 31 december 2015 staan zij aan het hoofd van 22 winkels en de webwinkel. Eerder was MyCom in handen van Relevant Holdings na het faillissement van het voorgaande moederbedrijf BAS Group.

Peter Groenewoud behoort sinds 1997 tot een van de franchisers van MyCom. MyCom maakte deel uit van BAS Group, waar ook iCentre en Dixons onderdeel van waren. Nadat BAS Group eind oktober 2015 failliet ging, nam Relevant Holdings de ketens over, meldt Telecompaper. Relevant Holdings hield alle vierentwintig iCentre-winkels, ruim dertig (van de 88) Dixons-winkels en tweeëntwintig (van de 38) MyCom-winkels open, net als de bijbehorende webwinkels. Nog geen drie maanden later trekt Relevant Holding zich terug uit de Mycom-keten.Groenewoud en Heestermans nemen de volledige MyCom-boedel, met zeventig medewerkers en tweeëntwintig winkels, over.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5675281). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij BAS

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.