Managed hosting door True

Ilionx nieuwe hoofdsponsor vrouwenvolleybal

 

Dames volleybalteam

Foto: Ronald Hoogendoorn

De ict-dienstverlener Ilionx is de nieuwe hoofdsponsor van het nationale vrouwenteam volleybal. Ilionx gaat de komende drie jaar een partnerschap aan met Oranje. Lang hoeft de ict-verlener niet te wachten voordat het Oranje voor het eerst in actie ziet. Het team speelt samen met zeven andere Europese landen van 4 tot en met 9 januari het Olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in de Turkse hoofdstad Ankara.

Voorheen was Dela de hoofdsponsor van het Nederlandse vrouwenteam volleybal, maar liefst tien jaar lang. De uitvaartverzekeraar liet op tijd weten per 1 januari 2016 te stoppen als hoofdsponsor. De algemeen directeur van de Nederlandse volleybalbond (Nevobo) laat weten erg blij te zijn met Ilionx. ‘Niet alleen ben ik trots dat dit bedrijf in het volleybal stapt, ook ben ik verheugd dat ilionx ons gaat helpen onze dienstverlening aan de vele verenigingen en volleyballers in het land te verbeteren’, aldus Joëlle Staps.

Ilionx bestaat inmiddels veertien jaar en laat weten op het punt te zijn gekomen waarbij zij hun naamsbekendheid willen vergoten. Ze hebben ervoor gekozen dit in samenwerking te doen met de nationale volleybalvrouwen. ‘Het team heeft een enorme drive om te presteren en is de laatste tijd boven zichzelf uitgestegen. Wij herkennen ons hierin. Hopelijk kunnen wij ze ondersteunen om ze nóg hoger te laten reiken’, aldus algemeen directeur Wiebe de Boer. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5671006). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.