Managed hosting door True

Esa Tihilä herbenoemd tot voorzitter EESPA


 

Esa Tihilä

Esa Tihilä, bestuursvoorzitter van het Finse softwarebedrijf Basware, is wederom herbenoemd tot voorzitter van de European E-Invoicing Service Providers Association (Eespa). Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering werd Marcus Laube, algemeen directeur van Crossinx, verkozen tot medevoorzitter. De Eespa is de Europese brancheorganisatie voor leveranciers van e-facturering. De leden stimuleren de invoering van e-invoicing en ondersteunen overheden bij het ontwikkelen van regelgeving op dit gebied.

Tihilä zal de Eespa voor een derde termijn van twee jaar gaan leiden. De nieuwe medevoorzitter Laube volgt Charles Bryant op. Bryant heeft de nieuwe functie van secretaris-generaal van de Eespa toegewezen gekregen om de operationele gang van zaken bij de Europese branchevereniging te verbeteren.

Uit een recent ledenonderzoek blijkt dat de deelnemende Eespa-leden in 2014 ongeveer één miljard elektronische facturen verwerkten. 'De afgelopen jaren is de toepassing van en het bewustzijn rond e-facturering aanzienlijk toegenomen', zegt Tihilä in een persverklaring. 'In verschillende landen is de kritische massa van e-facturering reeds bereikt. De Eespa blijft een accent leggen op gebieden zoals interoperabiliteit, de harmonisatie van normen en ’go-to-market’-benaderingen voor e-facturering.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5670669). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.