Managed hosting door True

Coks Stoffer verruilt EDS voor Cisco Systems

 

Cisco Systems maakt vandaag bekend dat zij Coks Stoffer heeft benoemd tot algemeen directeur van Cisco Systems Nederland. Coks Stoffer volgt per 1 juni 2005 de huidige algemeen directeur Maggie Morrison op, die vanaf dat moment een functie op Cisco's hoofdkantoor in San Jose gaat bekleden.

Coks Stoffer is op dit moment werkzaam bij ICT-dienstverlener EDS, waar hij vice president sales & business development voor Noord-Europa en managing director van EDS Nederland is. Hij heeft 24 jaar ervaring in verschillende leidinggevende functies bij bedrijven als Tandem, NCR en Lotus.

In zijn nieuwe functie is Coks Stoffer verantwoordelijk voor geheel Cisco Nederland. In deze functie zal hij de aanwezigheid van Cisco in de markt verder uitbouwen en de relatie met marktleiders in de Service Provider- en Enterprise-markt alsmede bij de overheid, in het MKB en met Cisco partners verder verstevigen.

Coks Stoffer rapporteert aan Cisco’s vice president voor Noord Europa Andy Lockhart. ‘De benoeming van Coks Stoffer is voor ons erg belangrijk, omdat Nederland een belangrijke markt is voor Cisco,’ aldus Lockhart. ‘Coks Stoffer heeft een zeer sterke staat van dienst en zijn recente ervaring met EDS, een strategische partner van Cisco, stelt hem in staat een belangrijke rol te spelen in de verdere uitbouw van Cisco’s visie en oplossingsgerichte strategie in de Nederlandse markt. In de netwerkindustrie draait alles op dit moment om het zo effectief mogelijk oplossen van de businessproblemen van onze klanten en het creëren van een duidelijk onderscheidend vermogen ten opzichte van hun concurrentie. Coks Stoffer onderschrijft onze Intelligent Information Network-visie en brengt zeer relevante senior management ervaring vanuit een uitstekend bedrijf mee naar Cisco.’

Coks Stoffer: ‘Ik ben verheugd dat ik de mogelijkheid heb gekregen om Cisco Nederland te gaan leiden. Cisco is de onbetwiste marktleider in netwerkoplossingen en heeft uitstekend groeipotentieel, niet alleen in haar traditionele markten, maar ook in de Service Provider-markt en op het gebied van advanced technology en home networking.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/566283). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.