Managed hosting door True

Sander Nieuwstraten heeft Westcon verlaten

 

Sander Nieuwstraten, algemeen directeur van Westcon Security, heeft naar nu blijkt augustus 2015 de distributeur verlaten. Een verschil van inzicht zou reden zijn voor de breuk. Wel zou het vertrek van Nieuwstraten een gezamenlijk initiatief van hem en Westcon zijn. Wat Nieuwstraten gaat doen is nog niet bekend, hij neemt de komende tijd rust en gaat zich oriënteren.

Sander Nieuwstraten zat al tien jaar op zijn post. Eerst bij distributeur Noxs, waar hij de integratie van Risc Technology begeleidde, om vervolgens na de overname door Westcon in 2007 verantwoordelijk te worden voor de Security-divisie van de distributeur. Ook deze integratie viel onder zijn verantwoordelijkheid. De huidige Westcon-organisatie bestaat verder nog uit de Convergence-tak en Comstor.

Tijdens de recent gehouden vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event liep ook Nieuwstraten op de beursvloer rond. ‘In deze tijden wil je toch even je gezicht laten zien. Op dit moment ben ik wel met wat zaken bezig, maar nog niks is zo concreet dat ik me daarover uit kan laten. Ik hoop dat ik binnenkort meer duidelijkheid kan geven.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5640278). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.