Managed hosting door True

Chris de Jongh nieuwe CEO IT-Ernity

 

IT-Ernity's nieuwe ceo Chris de Jongh

IT-Ernity, aanbieder van verschillende datacenter services, managed hosting, cloud infrastructuur en services, werken in de cloud, webpresence, netwerk- en internet access oplossingen, heeft Chris de Jongh aangesteld als ceo. In zijn nieuwe rol is De Jongh verantwoordelijk voor het bevorderen en behouden van de organische groei van de onderneming en de verdere integratie en professionalisering van de organisatie.

De IT-Ernity Groep werd opgericht in 2002 door Sebastiaan de Koning en bedient inmiddels meer dan zestigduizend klanten. Chris de Jongh heeft ruim dertig jaar ervaring in de it-industrie. De afgelopen vijftien jaar heeft hij managementrollen vervuld bij diverse internationale ondernemingen, waaronder Avaya. Bij dit bedrijf was hij als vice president verantwoordelijk voor een twintigtal landenorganisaties in de Benelux, Scandinavië en Oost-Europa. In deze functie heeft hij ook ervaring opgedaan met de verkoop van managed services en hosted unified communications-oplossingen. Tijdens zijn loopbaan heeft De Jongh ook een aantal bedrijven opgericht op gebied van netwerkbeveiliging.

De Jongh over zijn nieuwe functie: ‘IT-Ernity is een bedrijf met een heel mooi porfolio, een significante positie in de markt en een ervaren managementteam. Het bedrijf wil de klantbeleving optimaliseren én harder groeien dan de concurrenten in de markt. Die uitdaging is voor mij de reden om voor IT-Ernity te kiezen’.

Nieuwe rol voor De Koning

Met de aanstelling van Chris de Jongh zal Sebastiaan de Koning zijn functie als ceo neerleggen, zodat hij zich binnen de directie volledig kan richten op corporate development. Hierbij focust hij zich in ieder geval op verdere marktontwikkeling, het uitbouwen van de propositie en het ondersteunen van de directie als het gaat om de algehele strategie van de onderneming. Daarnaast zal hij zich richten op het doen van strategische overnames en fusies die toegevoegde waarde leveren op het services-aanbod van IT-Ernity. De Koning zal tevens als executive director deel blijven uitmaken van de board of directors van de onderneming.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5637847). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.