Managed hosting door True

Capitar benoemt nieuwe sales manager

 

Capitar IT Group heeft Jan van Veldhuizen aangesteld als Sales Manager. Van Veldhuizen is in zijn functie verantwoordelijk voor de uitbreiding van het bestaande Capitar klantportfolio. Daarnaast zal hij het managementteam binnen Capitar aanvullen.

Capitar heeft drie pijlers binnen security services: identity firewall, business continuity en device security. Van Veldhuizen gaat zich richten op het verder uitbouwen van deze thema’s. Voor zijn aanstelling was hij werkzaam als account executive bij Micro Focus, waar hij primair verantwoordelijk was voor het verkopen van identity, access en security software. Daarnaast heeft hij jarenlang gewerkt in verschillende sales rollen binnen de gehele sales-keten, van resellers tot distributeurs. In zijn nieuwe functie gaat Van Veldhuizen zich bezighouden met het verder uitbouwen van Capitar’s klantenportfolio en de strategie van het bedrijf.

Jan van Veldhuizen over zijn nieuwe aanstelling: ‘Toen Capitar mij benaderde was ik gelijk enthousiast. Het feit dat ik nog nauwer met klanten kan samenwerken stemt mij gelukkig. Het is een nuchtere organisatie met veel potentie en daar voel ik me erg in thuis. Ook informeel gezien is het dus een goede match. Ik heb veel zin om als onderdeel van het managementteam stappen te gaan zetten en Capitar naar een hoger niveau te tillen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5610135). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.