Managed hosting door True

SSA Global kiest nieuwe vp global operations

 

SSA Global™, een leverancier van bedrijfsoplossingen en -services, heeft bekendgemaakt dat Ross D. Garrity is benoemd tot executive vice president van de divisie global operations.

Garrity wordt verantwoordelijk voor de uitbouw van SSA Global's serviceprogramma's met het oog op de groeiende vraag van klanten. Hij krijgt het zeggenschap over SSA Global’s serviceorganisatie, die klanten voorziet van ondersteuning, implementaties, training en applicatiebeheer. Tevens zal hij leiding geven aan het wereldwijde netwerk van servicepartners.

Hij is afkomstig van Bearing Point, waar hij vice president was van de divisie Global Technology Services voor Noord-Amerika en Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Garrity heeft veel ervaring met de ontwikkeling en uitvoering van succesvolle serviceprogramma’s op het gebied van enterprise-software.

'Steeds meer klanten van SSA Global vragen om totale en flexibele services alsmede ondersteuning om hun kostendoelstellingen te realiseren,' zegt Mike Greenough, chairman, president en CEO van SSA Global. 'Ross Garrity is al 25 jaar werkzaam in de IT-sector en heeft daardoor inzicht ontwikkeld in de uitdagingen waarvoor onze klanten staan en, wat minstens zo belangrijk is, in de serviceprogramma’s die nodig zijn om aan deze uitdagingen het hoofd te bieden. Gezien de sterke uitbouw van onze serviceprogramma’s, is hij de juiste persoon op het juiste moment.'

'De kracht van haar klantenbestand, producten en strategie stelt SSA Global in staat de sterke autonome groei te continueren,' zegt Garrity. 'Door de uitbreiding van de bestaande serviceprogramma’s en de ontwikkeling van nieuwe serviceproducten, kan SSA Global haar klanten nog meer waarde bieden en tegelijkertijd bijdragen aan de eigen autonome omzetgroei en winstgevendheid.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/553056). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.