Managed hosting door True

Nieuwstraten General Manager bij Azlan

 

Azlan Holdings benoemt Sander Nieuwstraten (36) tot General Manager Azlan Network Distribution. Hij maakt hiermee tevens onderdeel uit van het Nederlandse managementteam binnen Azlan Holdings.

Voor zijn benoeming bekleedde Nieuwstraten binnen Azlan de functie van Sales en Marketing manager Azlan Network Distribution. Nieuwstraten volgt Edu van Deursen op die de functie van Sales Director Strategic Partners binnen Azlan Group Ltd. gaat vervullen. Als General Manager is Sander Nieuwstraten eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen Azlan Network Distribution bv. Hierbij geeft hij direct leiding aan de Business Unit Managers, Account Managers en Stafmedewerkers alsmede de marketingafdeling, in totaal drie├źndertig medewerkers. De belangrijkste taak van Nieuwstraten is de band te intensiveren met reeds bestaande fabrikanten en businesspartners van Azlan Network Distribution bv en daarnaast het vergroten van het marktaandeel in nieuwe markten gericht op Enterprise data, Security en Voice over IP oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5484). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.