Managed hosting door True

Xavier Fuchs nieuwe Steelcase directeur Benelux

 

Werkomgevingsspecialist Steelcase heeft Xavier Fuchs aangesteld als directeur Benelux, Nordics en Italië. Fuchs gaat zich richten op het uitbouwen van de EMEA-regio en het verstevigen van de relaties met Steelcase-partners.

Volgens de nieuwe directeur is het dealernetwerk een belangrijke kracht in de Benelux. Fuchs krijgt een standplaats in Brussel en wordt verantwoordelijk voor verdere groei en het uitbreiden van het partnernetwerk van Steelcase in de landen die hij onder zijn hoede heeft.

Fuchs startte zijn carrière vijftien jaar geleden met de oprichting van een Steelcase dochteronderneming in Tunesië. Hij vervulde in de loop der jaren verschillende leidinggevende functies binnen Steelcase in Zweden, Frankrijk, Hongarije en Singapore. Tot voor kort was hij directeur Strategische Accounts voor Centraal-, Zuid- en Midden-Europa.

Over Steelcase

De Steelcase-groep, die onder meer de merken Steelcase en Coalesse omvat, biedt een uitgebreid portfolio van meubilair, technologie en diensten voor werkplekomgevingen. Steelcase heeft een wereldwijde dekking via een netwerk van kanalen, inclusief meer dan 800 dealers. Steelcase is wereldwijd actief, marktleider en beursgenoteerd en behaalde over het boekjaar 2015 een jaaromzet van 3,1 miljard dollar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5447061). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.