Managed hosting door True

Cornelissens verruilt Cegeka voor Cisco

 

Sander  Cornelissens

Sander Cornelissens (45) start in augustus 2015 als director commercial market bij Cisco Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor de verkoop-activiteiten in de Nederlandse markt voor middelgrote bedrijven. Cornelissens stapt over van ict-dienstverlener Cegeka, waar hij leiding gaf aan de divisie Solutions & Projects Nederland. Daarvoor was hij managing director van Brain Force dat in 2014 door Cegeka werd overgenomen.

Cornelissens neemt het stokje over van Fred Gerritse. Die gaat aan de slag bij Cisco Services in de Verenigde Staten. Het ict-bedrijf is nog op zoek naar een director channel die de verantwoordelijkheid voor de partners van Gerritse kan overnemen.

Volgens Cisco heeft Cornelissens veel verkoopervaring in de markt voor middelgrote bedrijven. Het bedrijf wijst op zijn ervaring met de marktintroductie van innovatieve ict- oplossingen en zijn netwerk binnen het partnerlandschap van de ict-leverancier.

Sander Cornelissens: 'Zakelijk gezien houd ik er van om toegevoegde waarde aan klanten en partners te leveren. In mijn optiek moeten oplossingen aansluiten bij hun wensen en doelstellingen. Daarin zie ik ook een uitstekende aansluiting op het totale portfolio van Cisco.' 

MBA

Volgens zijn nieuwe werkgever staat Cornelissens bekend als een succesvol leider en teambuilder met ruime ervaring in het formeren en aansturen van sales- en management teams. Cornelissens rondde in 2008 een MBA af (Master of Business Administration) en is afgestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5415336). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.