Managed hosting door True

CCS trekt manager Nationale Nederlanden aan

Commercieel directeur Jan van der Struik treedt ook toe tot directie

 

Softwareleverancier CCS uit Woerden heeft Jan van der Struik (1965) benoemd tot commercieel directeur. Van der Struik werkte voorheen als directeur van de divisie Schade Particulieren bij verzekeraar Nationale Nederlanden. Hij treedt ook toe tot de directie van CCS. Van der Struik maakt de overstap vanuit zijn ambitie om in een kleinere, slagvaardige organisatie groei te realiseren.

'De propositie van CCS sluit goed aan bij de uitdagingen waar de verzekeringsmarkt de komende jaren voor staat en ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring te gebruiken om verzekeraars te adviseren in deze trajecten', aldus de kersverse commercieel directeur. CCS heeft tot doel om zowel binnen Nederland als internationaal de activiteiten uit te breiden en groei te realiseren. Van der Struik neemt het stokje over van Luigi van Geest die binnen CCS verantwoordelijk wordt voor het partnernetwerk van voornamelijk Software AG-klanten.

Voor de overstap naar CCS was Van der Struik bij Nationale Nederlanden verantwoordelijk voor het particulier schadebedrijf en heeft hij verschillende veranderprojecten begeleid. Daarvoor was hij directeur Regieteam Bankverzekeren bij Nationale Nederlanden. Ook bekleedde hij verschillende managementfuncties binnen Nationale Nederlanden (onderdeel van de NN Groep), RVS Verzekeringen (onderdeel van ING Verzekeren Benelux), ING Bank en Rabobank.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5268761). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.