Managed hosting door True

Progress benoemt verkoopdirecteur Benelux

 

Stephan Leferink is de nieuwe Benelux sales manager voor Progress Software. Met deze functie krijgt Leferink de leiding over alle verkoopactiviteiten binnen de Benelux. Hij gaat zich richten op het verder versterken van de groei die de Benelux-organisatie doormaakt.

Leferink werkt ruim twintig jaar bij Progress en heeft binnen de organisatie verschillende functies bekleed. Zo was hij enkele jaren verantwoordelijk voor direct sales en daarvoor heeft hij onder andere gewerkt als business unit manager Handel, Retail, Distributie & Transport.

Als sales manager wordt hij verantwoordelijk voor zowel directe verkoop als verkoop via het partnernetwerk. Daarbij focust hij zich op de groei van Progress in de Benelux. Als gevolg van de positieve financiële prestaties in 2014, richt Leferink zich onder andere als eerste op het werven van extra medewerkers.

Leferink: 'We willen de groei in de Benelux autonoom realiseren. Tevens willen we het integreren en verkopen van aanvullende producten op basis van recente overnames, zoals het sterke productportfolio van Telerik, verder uitdiepen.' Recente overnames van Progress zijn onder andere Rollbase, Bravepoint, Modulus en Telerik.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5247302). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.