Managed hosting door True

Manpower neemt meerderheidsbelang in Peak-IT

 

Experis, onderdeel van ManpowerGroup Nederland, neemt per direct een meerderheidsbelang in ict-dienstverlener Peak-IT. Volgens een betrokkene gaat het om een belang van 70 procent. Met de transactie wil ManpowerGroup zich steviger positioneren als bemiddelaar voor ict-personeel. Peak-IT blijft onder eigen merknaam actief. De dienstverlener blijft zelfstandig opereren en het management blijft in handen van de huidige directie.

Die bestaat uit Marco Verver (ceo) en Maarten Cobelens (coo). Zij zijn ook aandeelhouder van de dienstverlener. Het aandeel in de dienstverlener wordt ondergebracht bij ManpowerGroup-dochter Experis. Dat nam in 2014 ook een meerderheidsbelang in ict-detacheerder iSense.

Peak-IT is voornamelijk gericht op het bieden van ict-diensten aan eindgebruikers en advies over en beheer van infrastructuur en applicaties. Met het belang in Peak- IT wil ManpowerGroup zich samen met zijn partners profileren als ’one stop shop’ voor ict-dienstverlening. 

Jilko Andringa, directeur van Experis: 'Zowel iSense als Peak-IT sluiten mooi aan bij Experis'. iSense is gespecialiseerd in schaarste-profielen zoals .NET-professionals en Peak-IT focust op het bieden van continuïteit en dienstverlening met toegevoegde waarde door middel van detachering, co-sourcing en outsourcing.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5231615). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.