Managed hosting door True

Becis is volledig eigenaar van Dior Opleidingen

 

Becis, een Amsterdamse dienstverlener op het gebied van informatiemanagement- en documentoplossingen, heeft alle aandelen van Dior Opleidingen uit Den Haag in handen. Het bedrijf kocht de andere aandeelhouder - Pitteloo Capital uit Lelystad - uit. Beide partijen namen Dior Opleidingen, opleider in informatiemanagement en ict, in 2012 over. Om de positie van Dior verder uit te bouwen is besloten dat dit onder de vlag van één eigenaar het beste kan worden aangestuurd. In goed overleg is daarom Pitteloo teruggetreden als aandeelhouder.

Becis is van origine actief op het gebied van postregistratie en archivering. Daarna heeft het bedrijf zich verbreed tot een advies- en detacheringsbedrijf op het gebied van documentaire informatievoorziening en informatiesystemen. Het nam eind 2011 het failliete Disconsult over.

Voor Becis betekende de overname van Dior Opleidingen medio 2012 daarna een versterking van dit nieuwe portfolio. Mede-financier Pitteloo Capital bracht didactische expertise en ervaring in via zijn zusterorganisatie IVIO, die ooit aan de wieg stond van het Dior opleidingen-stelsel, en een netwerk vanuit zusterorganisatie Karmac.

Nieuwe fase

Dior richtte zich sterk op de overheid met opleidingen en workshops op het vlak van informatie- en documentatiedienstverlening. In de afgelopen periode is het opleidings- en trainingsaanbod van Dior verbreed naar hoger opgeleiden, en zijn Sharepoint, Lean Six Sigma en informatiebeveiliging aan het programma toegevoegd. Ook worden inmiddels samen met Becis trainee-programma’s aangeboden.

De komende periode wil Dior zich verder onderscheiden door in te zetten op de ontwikkeling van competenties van de individuele medewerker, zonder de vakinhoudelijke component uit het oog te verliezen. Deze aanpak wordt ondersteund met verdere inzet van e-learning, gaming en coaching. Daarbij worden ook diverse nieuwe trainee-programma’s voor hoger opgeleiden bij Becis gestart.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5217403). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.