Managed hosting door True

Salesforce.com strikt oud-Dell-topman Taal

 

Renzo Taal

Renzo Taal

Crm-softwareleverancier Salesforce.com heeft Renzo Taal aangesteld als vice president voor Noord-Europa. In deze functie is hij verantwoordelijk voor tien Europese landen, waaronder Nederland en België. Taal komt van Philips, waar hij leiding gaf aan de transformatie van de lichtdivisie. Daarvoor was hij managing director van Dell in Nederland en leidde hij de Europese operatie.

Taal werkte op Dell’s hoofdkantoor in Texas aan de transformatie van Dell naar modern dienstenbedrijf en was daarnaast verantwoordelijk voor de sectoren Healthcare en Life Sciences. Ook maakte hij onderdeel uit van de directie van Dell in China. Taal werd bij Dell Nederland opgevolgd door Jeannine Peek. Onder zijn leiding is Dell Nederland begonnen met het uitbreiden van het hardwareportfolio en werd meer ingezet op diensten. Hij is afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en studeerde daarnaast aan de Harvard Business School.

Het in gang zetten en begeleiden van transformaties vormt de rode draad in de loopbaan van Renzo Taal. ‘In de fase waarin onze samenleving zich bevindt, vinden baanbrekende veranderingen plaats die stuk voor stuk alleen mogelijk zijn dankzij technologische innovaties’, zegt hij daarover. ‘Mijn overstap naar Salesforce.com heeft daar alles mee te maken. Ik ken geen bedrijf dat momenteel zo ingrijpend de manier verandert waarop bedrijven zaken doen met hun klanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5080193). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.