Managed hosting door True

Ctac schrapt namen IFS Probity en Persity

 

CTAC

Dochtermaatschappijen IFS Probity en Persity gaan verder onder de vlag van ict-dienstverlener Ctac. Wat de exacte namen gaan worden is nog niet bekend, maar dat hierin de naam Ctac zal staan is zeker. Ctac wil namelijk via al zijn entiteiten slechts één naam in de markt gebruiken. De namen van IFS Probity en Persity worden geleidelijk uitgefaseerd, waardoor ze de komende tijd nog wel gebruikt worden.

Op dit moment heeft Ctac een belang van 60 procent in IFS Probity en 51 procent in Persity. Ctac-ceo Henny Hilgerdernaar wil niet zeggen of deze belangen zijn uitgebreid. ‘We hebben afspraken gemaakt die we moeten eerbiedigen, maar zeker is dat de namen op den duur gaan vervallen. We doen dit vanuit onze powerhouse-gedachte, waarin we de naam Ctac centraal stellen.’

IFS Probity en Persity gaan centraal aangestuurd worden vanuit het Ctac-concern. IFS Probity geeft ict-advies aan organisaties uit de energiesector, Persity richt zich op werving en selectie en de detacheringsmarkt. Hilgerdenaar merkt nog wel op dat de verdere integratie van verschillende bedrijfsonderdelen in Ctac een positief effect heeft gehad op de jaarresultaten van 2013.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5024316). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.