Managed hosting door True

ING werft tijdelijk IT-personeel via portal

 

Vanaf begin 2014 hanteert bank ING een nieuwe werkwijze voor de inhuur van tijdelijk it-personeel. Leveranciers, detacheerders en zzp’ers kunnen voortaan op eenvoudige wijze via de Interim IT-portal op www.ing.nl/werken inzicht krijgen in alle openstaande it-opdrachten van de ING. Met deze transparante wervingsmethode van extern personeel loopt ING volgens eigen zeggen voorop in de financiële wereld.

ING heeft met grote regelmaat interim opdrachten voor it-personeel met specifieke kennis en ervaring. Voor het invullen van deze vacatures werkt ING met een aantal voorkeursleveranciers, die als eerste de gelegenheid krijgen om te reageren op een wervingsopdracht. Als zij binnen 48 uur geen geschikte kandidaat kunnen aanbieden, wordt de opdracht doorgezet naar de Interim IT-portal op www.ing.nl/werken. Via deze portal staan deze opdrachten dan open voor alle zzp’ers, leveranciers en detacheerders, die direct kunnen reageren.

Deze wervingsmethode biedt ING een beter inzicht in de inhuurmarkt voor it’ers, waardoor kostenefficiënt gewerkt kan worden. De Interim IT-portal van de ING is te vinden op http://www.ing.jobs/Nederland-ZZP/Interim-IT.htm.

ING-klanten doen grotendeels hun dagelijkse bankzaken online. Hoogwaardige it en goed gekwalificeerde it’ers zijn voor de bank essentieel zodat het in staat is goede service te leveren aan klanten tegen een voordelig tarief. ING-medewerkers worden gestimuleerd continu te werken aan hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. De ING IT Academy en hackathons maken de bank voor hoog gekwalificeerde it’ers een aantrekkelijke werkgever.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4997761). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Vacatures bij ING

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.