Managed hosting door True

Iedere medewerker krijgt leaseauto

Leaseweb betaalt brandstofkosten privégebruik

 

Leaseweb

Hostingprovider Leaseweb heeft zestig leaseauto’s beschikbaar gesteld aan zijn personeel in Nederland. De auto’s zijn bestemd voor medewerkers die nog geen leaseauto hebben. De auto’s mogen zowel zakelijk als privé worden gebruikt. Buiten de fiscale bijtelling neemt Leaseweb alle overige kosten voor zijn rekening, dus ook de brandstofkosten voor privégebruik.

Leaseweb is sinds 2007 jaar-op-jaar gemiddeld zo’n 40 procent per jaar gegroeid. Gedurende deze tijd is het personeelsbestand nagenoeg evenredig toegenomen, waardoor de van oorsprong Nederlandse hostingprovider onlangs naar een groot kantoorpand in Amsterdam Zuidoost verhuisde, dat door Guus Hiddink werd geopend. Dit was aanleiding voor het bedrijf om de mobiliteitsbudgetten voor medewerkers te evalueren, met de leaseregeling als resultaat.

‘Als Leaseweb succesvol is, plukken onze medewerkers daar de vruchten van’, zegt Leaseweb-directeur Con Zwinkels. ‘Ondanks de hevige concurrentie in de hostingmarkt, blijft Leaseweb gestaag groeien. Deze leaseregeling is een van de manieren waarop ons personeel profiteert van ons goede bedrijfsresultaat.’

Geen onverwachte kosten

De auto’s zijn verstrekt aan medewerkers die nog geen auto leasen en vormen een financieel aantrekkelijk vervoersmiddel. De fiscale bijtelling, die zeer gering is vanwege het A-label, wordt verrekend met het salaris. Alle overige kosten, zoals onderhoud, brandstof (zowel voor zakelijk als privégebruik) en reparaties zijn voor rekening van Leaseweb. Hierdoor komen medewerkers niet voor onverwachte kosten te staan.

Voor de operationele afhandeling van de leaseregeling heeft Leaseweb een overeenkomst gesloten met leasemaatschappij Huiskes-Kokkeler Autolease. De leasemaatschappij levert de leaseauto’s en zal Leaseweb’s wagenparkvolledig beheren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4958858). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.