Managed hosting door True

Curator start onderzoek naar faillissement Corso

 

Nu het grootste rumoer rond het faillissement van Corso is verstompt, start curator Coen Houtman zijn onderzoek naar de oorzaak van de teloorgang van de ict-detacheerder. Zijn bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar de toe- en uittreding van Corso in bemiddelaar Amigoo, dat inmiddels Source heet. De curator benadrukt wel dat hij geen signalen heeft ontvangen van onrechtmatige handelingen door Corso en Amigoo.

‘In een faillissement wordt er altijd onderzoek gedaan naar de oorzaak’, zo verduidelijkt Houtman van Poelmann van den Broek Advocaten uit Nijmegen zich. ‘Maar ik ben zeker geïnteresseerd in de beweegreden van Amigoo en Corso om eerst samen te gaan, om vervolgens eerder dit jaar weer uit elkaar te gaan. Zonder verdachtmakingen te maken wil ik daar toch wel het fijne van weten.’

Sinds mei 2013 staat Corso, na de verkoop aan het beursgenoteerde Aamigoo in 2011, weer op eigen benen. Directeur en aandeelhouder Jan van Soest , die na de verkoop een financieel belang had behouden in de onderneming, kocht het bedrijf terug. Reden voor de terugkoop waren verschillen van inzicht. Corso kampte met grote achterstanden in de administratie en kon uiteindelijk het vege lijf niet redden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4944209). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.