Managed hosting door True

IP-Staffing levert Essent niet-ICT’ers

 

Handen schudden

Energiebedrijf Essent heeft detacheerder IP-Staffing uit Nieuwegein geselecteerd voor de inhuur van externen voor niet-ict-functies. Het bedrijf gaat voor een periode van één jaar, met verlengingsmogelijkheid van twee maal met één jaar, aan de slag voor Essent om geschikte kandidaten voor te stellen op het gebied van commerciële functies, communicatie, hr, marketing en procurement. Zusterbedrijf IT-Staffing levert Essent al ict’ers.

De Staffing Groep werkt al jarenlang op ict-gebied samen met Essent. Dat contract wordt nu dus uitgebreid met niet-ict. In zijn nieuwe rol zal IP-Staffing aanvragen voor externe niet-ict-professionals in de markt gaan uitzetten en de feitelijke selectie voor zijn rekening nemen. Het gaat hier om professionals die tijdelijk niet-ict-werkzaamheden gaan verrichten binnen Essent. Tevens zal IP-Staffing in de rol van broker de afhandeling van de contracten voor zijn rekening nemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4927925). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.