Managed hosting door True

IT-Staffing maakt detachering inzichtelijk

 

Detacheerder IT-Staffing maakt voor zowel freelancers, opdrachtgevers als de markt in het algemeen gegevens inzichtelijk, zoals het aantal startende freelancers van de afgelopen vijf jaar. De detacheerder geeft opdrachtgevers en freelancers inzage in zowel de ontwikkeling van de markt als de kwalitatieve en kwantitatieve groei van IT-Staffing als bedrijf. IT-Staffing meent als grote Nederlandse detacheerder van it-professionals dat deze gegevens ook veel zeggen over de veranderende markt en de reactie van de Nederlandse top 200-bedrijven op de crisis.

Voor freelancers is een detacheerder nog vaak een onduidelijk onderdeel in het proces van acquisitie. IT-Staffing hoopt dat de grafieken op hun website duidelijk maken hoe de verschillende stappen en conversies in het matchingproces van de detacheerder eruit zien. Daarnaast hoopt het bedrijf dat het de aanzet is voor freelancers om dit soort gegevens ook aan andere detacheerders te vragen. Met deze gegevens weten freelancers nu dat wanneer IT-Staffing de freelancer op gesprek laat gaan bij de opdrachtgever deze in 45 procent van de gevallen ook aan de slag zal gaan bij deze opdrachtgever.

Startende freelancers

Voor opdrachtgevers zijn deze gegevens interessant omdat het laat zien hoe IT-Staffing de aansluiting vindt tussen freelance it-professionals en opdrachtgevers. Mede hierdoor is het aantal startende freelancers bij opdrachtgevers in de afgelopen twee jaar jaarlijks met zo’n 30 procent toegenomen.

‘Met IT-Staffing presteren we allang op hoog niveau en met personen of bedrijven die zaken met ons doen zijn we altijd open geweest over deze cijfers’, zegt Wessel Jr. van Alphen, algemeen directeur IT-Staffing. ‘Er komt een moment dat je jezelf afvraagt waarom we de cijfers niet publiekelijk zouden maken. Het is tenslotte een afspiegeling van hoe we het als bedrijf doen en daar ben ik erg trots op.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4896886). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.