Managed hosting door True

Vijfhart behaalt vijfde Cedeo-erkenning

 

Voor de vijfde keer op rij heeft Vijfhart IT-Opleidingen de Cedeo-erkenning behaald. De erkenning geldt voor zowel maatwerk als open bedrijfsopleidingen. Cedeo voert tweejaarlijkse een kwaliteitscontrole bij Vijfhart uit. Minstens 80 procent van de ondervraagden dient ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn, wil de erkenning gegeven worden. Het onderzoek betreft het totale pakket: van voortraject tot relatiebeheer, prijs-kwaliteitverhouding, accommodatie en lesmateriaal.

De Cedeo-erkenning draait om kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid en bekijkt of de opleider gemaakte beloftes waarmaakt. 90 procent van de respondenten is tevreden over de maatwerkopleidingen van Vijfhart. 70 procent daarvan geeft de hoogst mogelijke score. In geval van de open opleiding zijn alle ondervraagden tevreden tot zeer tevreden. Over de uitvoering van de opleidingen en de trainers zijn alleen maar positieve reacties ontvangen. Het snel en concreet inspelen op de behoefte van de groep door de docent is daarbij door meerdere ondervraagden genoemd.

Vijfhart IT-Opleidingen zet de praktijk in zijn lesmethoden in en ontwikkelt actueel en veelal zelf ontwikkeld cursusmateriaal waarin voortschrijdend inzicht en klantevaluaties structureel worden meegenomen. Alle Vijfhart-docenten zijn naast het docentschap tevens werkzaam in hun vakgebied. Hierdoor hebben zij inzicht in hoe de praktijk werkt en waar de cursisten dagelijks mee te maken hebben. Ook werkt Vijfhart samen met opleidingspartners zoals Microsoft en Oracle. In maart dit jaar bereikte Vijfhart de status van Microsoft Learning Partner.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4770065). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.