Managed hosting door True

Nederland ICT stelt interim-directeur aan

 

Sylvia Roelofs

Directeur Sylvia Roelofs van Nederland ICT

Branchevereniging Nederland ICT heeft Peter van Schelven benoemd als interim-directeur. Van Schelven vervangt Sylvia Roelofs die in verband met ziekte afwezig is. Van Schelven werkt al sinds 1999 bij de branche-organisatie als juridisch adviseur.

De officiële aanstelling van Van Schelven wijst erop dat de organisatie rekening houdt met een langdurige afwezigheid van algemeen directeur Sylvia Roelofs, die de organisatie al ruim zestien jaar leidt. Zijn benoeming werd op 11 juni 2013 in drie zinnen gemeld op de website van Nederland ICT.

De directeur van de branchevereniging geeft leiding aan het bureau, gevestigd in Woerden. Bij het bureau werken 25 medewerkers. De leiding van de branchevereniging is in handen van een bestuur van vertegenwoordigers van de leden, waarin het Nederlandse ict-bedrijfsleven breed is vertegenwoordigd. Voorzitter is de Europese baas en landenmanager Nederland van IBM, Harry van Dorenmalen.

Nevenfuncties

Sylvia Roelofs heeft een groot aantal nevenfuncties. Zo is zij sinds april 2012 lid van de Sociaal Economische Raad (SER) uit hoofde van haar functie als bestuurslid van de werkgeversvereniging VNO-NCW. Ook is zij lid van de raad van toezicht van het kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten King. Daarnaast is zij commissaris bij het Noord-Hollandse waterleidingbedrijf PWN.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4752392). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.