Managed hosting door True

S.C. Lee is de nieuwe baas van Samsung Benelux

 

De Koreaan S.C. Lee is door Samsung Electronics benoemd tot president van Samsung Electronics Benelux.

Samsung Electronics heeft S.C. Lee benoemd tot president van Samsung Electronics Benelux. In deze functie wil de Koreaan S.C. Lee invulling geven aan de groei die Samsung in de Benelux doormaakt als aanbieder van totaaloplossingen voor ondernemingen en consumenten.


Als President van Samsung Electronics Benelux geeft S.C. Lee leiding aan in totaal 120 medewerkers, waarvan 90 op het hoofdkantoor in Delft werken en 30 medewerkers op de vestiging in het Belgische Wommelgem actief zijn.


In 1984 begon S.C. Lee aan zijn carrière bij Samsung Electronics. Sindsdien heeft hij met succes diverse managementfuncties bekleed. Hij startte in marketing en sales van kleurentelevisies. Vervolgens was hij vijf jaar werkzaam voor Samsung Electronics in Australië, waar hij voor zijn prestaties in 1994 de Samsung Excellence Sales Award ontving. Eind jaren negentig was S.C. Lee actief als manager van het corporate auditing team. De afgelopen vijf jaar heeft hij het human resource management van de divisie home appliance in Zuid-Korea geleid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/473750). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.