Managed hosting door True

Spencer Hinzen aangesteld door BladeLogic

 

BladeLogic benoemt Spencer Hinzen tot regional sales manager voor de Benelux en Nordics. Eén van zijn taken is het opbouwen van een verkoopkanaal.

Softwareleverancier BladeLogic heeft Spencer Hinzen benoemd tot regional sales manager Benelux & Nordics. Hinzen gaat de software van BladeLogic in deze regio’s introduceren en een verkoopkanaal opzetten. Ook werkt hij aan de opzet van een pre-salesorganisatie in beide regio’s.

BladeLogic ontwikkelt software voor optimaal datacenterbeheer. Met de Operations Manager-oplossing van BladeLogic kan een gebruiker alle aspecten van serverbeheer met één geïntegreerde oplossing afdekken. Operations Manager richt zich op onder meer provisioning, change en release management, beheer en compliance.


Hinzen heeft een ruime ervaring in het opbouwen van regionale salesorganisaties. Voor BladeLogic was hij werkzaam bij Check Point Software Technologies als strategisch accountmanager Nederland. Daarvoor was hij actief bij Getronics en ISL Automatisering in verschillende accountmanagementfuncties.

'De markt voor datacenter automatisering groeit sterk, doordat bedrijven steeds meer de voordelen ontdekken van geautomatiseerd serverbeheer', zegt Hinzen. 'Volgens vooraanstaande analistenorganisaties zoals Forrester en Gartner is BladeLogic marktleider in zijn segment. Het is een enorme uitdaging om daaraan bij te dragen door de verkoopactiviteiten in de Benelux en de Nordics op te zetten en uit te bouwen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/471941). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.