Managed hosting door True

Vijfhart breidt aanbod Microsoft-trainingen uit

 

Training

Vijfhart IT-Opleidingen heeft de officiële status van Microsoft Learning Partner bereikt. Dit betekent dat de opleider zijn bestaande trainingsaanbod verder heeft uitgebreid met alle officiële Microsoft-trainingen in verschillende categorieën. Vijfhart denkt hiermee in te spelen op een veranderende behoefte in de markt en onder zijn afnemers.

‘De Microsoft Learning Partner-status geeft ons de mogelijkheid beter en dieper in te spelen op de behoeften van onze afnemers’, zegt Bastiaan Janssen, manager van Vijfhart. ‘We merken dat de rol van it-professionals aan het verschuiven is van fabrikantspecifieke eisen naar functiespecifieke eisen. Bi-professionals zetten tegenwoordig meerdere platformen in om hun doelstellingen te bereiken. Iedere fabrikant heeft zijn eigen specifieke voordelen en deze worden steeds meer gecombineerd in de markt.’

Om Microsoft Learning Partner te worden, moet je in het bezit zijn van een goed business plan, gecertificeerde docenten in huis hebben en over goede klantreferenties beschikken. Ook worden er sales assessments en business assessments afgenomen. Vijfhart heeft zich gespecialiseerd in databases, softwaredevelopment en business intelligence.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4702958). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.