Managed hosting door True

Quistor koopt JD Edwards-specialist Steltix Iberia

 

Spanje

Steltix, een Utrechtse ict-dienstverlener op het gebied van Oracle JD Edwards EnterpriseOne, verkoopt zijn Spaanse tak aan concurrent Quistor uit Bergen op Zoom. Quistor zegt dat met de overname niet alleen kennis van Oracle JD Edwards meekomt, maar ook van de servicelijnen Oracle Technology en Oracle Business Intelligence.

In september 2011 nam Steltix nog zijn Spaanse branchegenoot en eveneens Oracle JD Edwards-specialist Adiante over om Steltix Iberia meer omvang te geven.  Anderhalf jaar later worden de Spaanse activiteiten afgestoten aan branchegenoot Quistor, een brede ict-dienstverlener op het vlak van JD Edwards. 

Volgens het Utrechtse bedrijf ontbrak de synergie tussen Steltix Iberia en de rest van de Europese vestigingen en gaf het moeizame economische klimaat in Spanje het laatste zetje om de verkoopbeslissing te nemen.

Quistor is sinds de overname van de Italiaanse partner RTT in 2009 ook actief in Zuid-Europa. Het bedrijf versterkt met de overname van Steltix Iberia zijn Spaanse activiteiten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4696417). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.