Managed hosting door True

KPMG koopt Oracle-adviseur Bridging Solutions

 

Handen schudden

KPMG neemt het Hilversumse adviesbureau Bridging Solutions over. Bridging is Oracle Gold Partner, en gecertificeerd wederverkoper en sinds 1998 actief in de Oracle-markt. Er werken negentien adviseurs. Het kantoor is gespecialiseerd in de automatisering van bedrijfsprocessen op het gebied van financiën, klantbeheer (crm: customer relationship management) en ketenbeheer (supply chain management) op basis van onder meer Oracle eBusiness Suite.

Bridging is actief in de branches groothandel, zorg, media, overheid, productie, uitgeverijen, telecommunicatie en zakelijke dienstverlening. De medewerkers komen in het KPMG-kantoor in Amstelveen te werken.

De overname van Bridging betekent een aanzienlijke versterking van de dienstverlening van KPMG op het gebied van Oracle-implementaties. Zowel de klanten als kennisgebieden van beide partijen vullen elkaar aan. KPMG stelt dat de laatste jaren het aantal Oracle-projecten aanzienlijk is gegroeid binnen Nederland en Europa. Dat vergt de nodige extra capaciteit die met de overname van Bridging wordt ingevuld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4695951). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.