Managed hosting door True

Emmerik naar FileNet

 

FileNet, leverancier van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, heeft John Emmerik aangesteld als account executive voor de telecom-, energie- en industriesector.

Emmerik zal in zijn nieuwe rol verantwoordelijk worden voor het verder uitbouwen van FileNet’s marktaandeel in de verschillende verticale sectoren. Voordat hij bij FileNet in dienst trad, heeft Emmerik 6 jaar als sales representative bij Staffware gewerkt, een leverancier van Workflow Managementsoftware. Bij Staffware was hij medeverantwoordelijk voor het opstarten van een nieuwe business unit. In deze functie heeft hij grote projecten opgezet en begeleid met klanten als KPN, Essent, Nuon en Shell. ’Mijn missie is om FileNet tot het absolute nummer 1 e-business platform in de telecom-, energie- en industriesector te maken’, aldus Emmerik. Dan van Deursen, county manager van FileNet Benelux, roemt Emmeriks ervaring. ’Zijn uitgebreide verkoopervaring en grondige kennis van wat er speelt in deze sectoren maakt hem een versterking van ons team.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4692). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.