Managed hosting door True

CMM: Meer vraag naar webdevelopment

 

Door de grote stijging van vacatures in de Europese ict-sector groeit de vraag naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Veel mensen willen hun vaardigheden vergroten naast hun huidige baan. College of Multimedia (CMM) ziet dan ook een flinke stijging in het aantal parttime studenten. Vooral de webopleidingen zijn in trek.

Steeds vaker wordt zelfstandigheid van personeel gevraagd op het gebied van bijscholing. Dat men dan voor een parttime opleiding kiest naast hun baan is volgens CMM logisch. Vooral de parttime modules Web Development, Web Development Advanced en Interactive Media zijn populair bij het onderwijsinstituut en laten een stijgend aantal aanmeldingen zien. Gecombineerd vormen deze drie modules de opleiding MultiMedia Engineer, een opleiding van anderhalf jaar die je klaarstoomt voor een baan in de ict-sector.

After Effects en Flash Actionscript

De opleiding Web is onlangs geheel aangepast aan de moderne eisen om zo de kansen op de arbeidsmarkt voor studenten te vergroten. Zo zal video-nabewerking met behulp van After Effects in de tweede module gegeven worden. Hiermee krijgen studenten een bredere basis in Motion Graphics Design. Ook Responsive Webdesign en het creëren van sites gericht op mobile devices zijn belangrijke toevoegingen. Tot slot leert men in de laatste module games ontwikkelen met behulp van Flash Actionscript. Dit zorgt voor een interactieve site wat de waarde van je werk verhoogd. Voorbeelden van banen die je na deze opleiding zou kunnen krijgen zijn front-end developer, webdesigner en multimediaspecialist.

Op dit moment staan er zevenhonderdduizend vacatures open in de Europese ict-sector. Deze sector is van toenemend belang voor de Europese economie en vormt zodoende een alsmaar groeiende kans voor goed opgeleid personeel uit Nederland. CMM implementeert altijd de laatste software en de nieuwste technieken in zijn opleidingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4663395). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.