Managed hosting door True

KPN Corporate Market krijgt nieuwe naam

 

Ict-dienstverlener KPN Corporate Market verandert zijn naam in KPN IT Solutions. De naamswijziging werd half januari 2013 met stille trom ingezet, er is nog weinig ruchtbaarheid aan gegeven. Een dochteronderneming als KPN Consulting behoudt zijn naam. De reden van de stilzwijgende naamswijziging van KPN Corporate Market: de bv is nog niet van naam veranderd.

De naam KPN Corporate Market gaat verdwijnen en wordt vervangen door KPN IT Solutions. De bedrijfsonderdelen van KPN die zich met ict-zaken bezighouden dragen de naam Corporate Market sinds 1 september 2011.

De naamswijziging volgde vier jaar na de overname van Getronics door KPN op 15 oktober 2007. Doel van de naamswijziging was toen om alle diensten onder één vlag aan te bieden. Voor de ict-diensten werd het weinig onderscheidende ‘Corporate Market’ als toevoeging op de merknaam KPN gekozen. Dit wordt nu iets concreter ingevuld met het achtervoegsel ‘IT Solutions’.

Na de aankondiging van de vorige naamsverandering duurde het een maand voordat de nieuwe naam ook overal zichtbaar werd. Zo duurde het enige tijd voordat de lichtbakken met de naam Getronics van de gevels van kantoren waren verwijderd. De naam Corporate Market is wat minder opvallend uitgedragen.

Partners

Binnen de KPN-website draagt de wervingssite al de nieuwe naam: ‘Werken bij KPN IT Solutions’. Ook maken zakenpartners gewag van de nieuwe naam, zoals Nedgraphics bij de ondertekening van het contract op het terrein van geo-ict.

KPN maakt op dinsdag 5 februari 2013 zijn jaarcijfers over 2012 bekend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4656843). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.