Managed hosting door True

CIZ stelt leveranciers van ICT-professionals aan

 

Handen schudden

Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) heeft acht partijen aangesteld voor de levering van ict-professionals voor verschillende disciplines. IT-Staffing, Jenrick en Thesio zijn voor alle vijf percelen aangesteld, Atos, Brunel, NiVO, Ordina en QNH nemen ieder één of twee percelen voor hun rekening. De mantelovereenkomst is ingegaan per 1 januari 2013 en heeft een looptijd van drie jaar met een optie tot verlenging van één jaar. De contractwaarde bedraagt ongeveer drie miljoen euro per jaar.

IT-Staffing, Jenrick en Thesio zijn geselecteerd voor de percelen Exploitatie en Beheer, Business Intelligence, Strategie, Business Services en het Broker-perceel. Onder deze laatste valt alle inhuur van ict-specialisten die niet onder de andere vier percelen valt. NiVO en QNH doen ook mee in Exploitatie en Beheer. Het perceel Business Intelligence wordt verder aangevuld met Ordina en QNH. Voor Strategie zijn daarnaast Atos en Ordina geselecteerd en voor het perceel Business Services maken Atos en Brunel kans om ict-professionals te mogen leveren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4632300). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.