Managed hosting door True

VolkerWessels-baas Van de Aast gaat Imtech leiden

 

Handen schudden

Technisch dienstverlener Royal Imtech wil Gerard van de Aast (55 jaar) met ingang van april 2013 benoemen tot chief executive officer. De 55-jarige Van de Aast is nu nog werkzaam als bestuursvoorzitter van bouwbedrijf VolkerWessels. Daarnaast kent hij de ict-sector goed. Met zijn beoogde benoeming voorziet Imtech in de opvolging van de huidige ceo, de 64-jarige René van der Bruggen die eerder aankondigde in april 2013 terug te treden. Tijdens zijn bestuursperiode heeft Imtech zijn ict-divisie sterk uitgebreid.

Gerard van de Aast zal met ingang van 1 januari 2013 zitting nemen in de Raad van Bestuur van Royal Imtech, wanneer de later dit jaar bijeen te roepen buitengewone aandeelhoudersvergadering instemt met zijn benoeming. De centrale ondernemingsraad van Imtech heeft reeds een positief advies uitgebracht.

Ict-ervaring

Gerard van de Aast

Van de Aast is sinds 2009 de bestuursvoorzitter van VolkerWessels. Daarvoor gaf hij leiding aan uitgeverij Reed Business en was hij tevens lid van de raad van bestuur van het beursgenoteerde Reed Elsevier. Daarvoor was hij in diverse internationale managementposities werkzaam bij Compaq, Digital en Philips. Ook heeft hij in de jaren tachtig een eigen softwareonderneming gehad (W+B Software) en was hij actief bij Technosoft. Van 1979 tot 1980 werkte hij als systeemanalist bij Witteveen & Bos.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4553119). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.