Managed hosting door True

CAK zet voor 30 miljoen gangbaar ICT-werk uit

 

Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) heeft een aanbesteding voor ict-inhuur uitgeschreven met een geraamde waarde van dertig miljoen euro. In een raamovereenkomst zoekt de uitvoeringsorganisatie in de zorg- en welzijnsector de komende twee jaar voor de percelen Informatiemanagement, Application design & engineering, Testmanagement, Projectmanagement, Technische infrastructuur en Brokerperceel telkens drie partijen die voor het inhuurwerk in aanmerking komen.

Binnen de aanbesteding is het perceel Application design & enigineering veruit het grootste met jaarlijks ict-inhuurwerk van ruim zeven miljoen euro. De jaarlijkse geschatte waarde van de overige percelen ligt tussen de 1,2 en 2,8 miljoen euro. Het is de eerste keer dat het CAK de ict-inhuur aanbesteedt, omdat de overheidsinstantie aanbestedingsplichtig is geworden. Een woordvoerder meldt dat er niet voor de eerste keer wordt ingehuurd en dat het om gangbare inhuur voor ict-werk gaat en dat het werk niet ter vervanging van personeel is.

Tijdelijke vacatures

Het doel van de aanbesteding is per perceel te komen tot raamovereenkomsten met leveranciers die kunnen voldoen aan de vraag naar tijdelijk ict-personeel. Het gaat om het ter beschikking stellen van geschikte en beschikbare kandidaten op basis van een inspanningsverplichting. Dit betreffen veelal tijdelijke vacatures die ontstaan door bijvoorbeeld projecten, pieken in het werkaanbod of ziekte. Het CAK sluit niet uit dat via de opdrachten ook vast personeel geworven wordt.

Bedrijven die in aanmerking willen komen voor het ict-inhuurwerk bij het CAK hebben tot 21 juni 2012 de tijd om zich aan te melden. Wel wordt er een minimale relevante omzet per jaar gevraagd en zijn er drie referenties per perceel noodzakelijk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4512805). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.