Managed hosting door True

Peak-IT garandeert 40 nieuwe ICT’ers baan

 

Ict-dienstverlener Peak-IT zoekt veertig nieuwe ict-medewerkers en organiseert daarom in juni en augustus 2012 de Summerschool. Met een vers mbo- of hbo-it-diploma op zak krijgen de nieuwe ict'ers de mogelijkheid om twee weken op kosten van Peak-IT verder te studeren met een baangarantie. De Summerschool is op de kantoren in Naarden en Rijswijk te volgen.

Om net afgestudeerden een mooie kans op de arbeidsmarkt te bieden, organiseert Peak-IT net als voorgaande jaren weer twee keer een Summerschool. Dit studietraject geeft ict-medewerkers de mogelijkheid om binnen twee weken MCITP, Itil en HDI te behalen. Het traject is geheel op kosten van de dienstverlener en daarna gaan ze aan het werk bij middelgrote bedrijven tot multinationals, zoals bijvoorbeeld Tata Steel, NIBC of Cito. Hierbij doen zij direct ervaring op in de praktijk.

Voorafgaand aan de Summerschool inventariseert Peak-IT de ambities van de nieuwe ict'er en wordt er een opleidingsplan gemaakt dat daar goed bij aansluit. Na de twee weken Summerschool gaat de nieuwe medewerker aan de slag als helpdeskmedewerker, supportmedewerker of werkplekbeheerder.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4508000). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.