Managed hosting door True

Dienstverlener splitst functie op en zoekt nieuwe Nederlandse baas

Seamus Keating verlaat per direct Logica

 

Benelux-directeur Seamus Keating verlaat om persoonlijke redenen per direct ict-dienstverlener Logica. Hij stopt met de dagelijkse leiding en hij stapt uit de raad van bestuur. Zijn rol als directeur wordt tijdelijk waargenomen door coo Serge Dubrana, totdat er een lokale nieuwe baas voor Nederland is gevonden. Voor België en Luxemburg is inmiddels al een nieuwe ceo aangesteld.

Vanuit de raad van bestuur zal Dubrana permanent Keatings taken voor de Benelux gaan waarnemen. Het directeurschap voor de Benelux wordt dus opgesplitst en Logica gaat nu op zoek naar de juiste kandidaat voor de dagelijkse leiding over Nederland. De dienstverlener oriënteert zich zowel intern als extern.

Seamus Keating volgde Wilbert Kieboom op en is sinds eind 2010 verantwoordelijk voor Logica Benelux. Hij is vooral bezig geweest met het opzetten van het herstructureringsplan dat eind 2011 werd aangekondigd. Logica verwacht op basis van de resultaten in de eerste twee maanden van 2012 dat er dit jaar weer winst wordt gedraaid in de Benelux. Keating kwam in 1999 naar Logica en heeft vooral de rol van cfo vervuld. Het is nog niet bekend wat Keating gaat doen, volgens een woordvoerder zoekt hij nog naar een nieuwe uitdaging.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4483237). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.