Managed hosting door True

Thuur Tonnaer nieuwe country manager Comstor

 

Thuur Tonnaer is de nieuwe coutnry manager van Comastor Nederland. Hij volgt René Oskam op. Oskam vertrekt naar een andere werkgever zoals u in CRN 2 van aanstaande donderdag kunt lezen.

Westcon Group heeft Thuur Tonnaer (35) benoemd tot country manager van Comstor Netherlands BV, Westcon Group’s dochter. Tonnaer wordt verantwoordelijk voor de activiteiten van Comstor in de Nederlandse markt. Hij volgt René Oskam op.

Tonnaer is ruim drie jaar in dienst bij Comstor Nederland, waar hij meerdere leidinggevende functies in Sales en Business Development heeft vervuld. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het opbouwen van Comstor Nederland na de acquisitie van Landis door Westcon Group in 2002. In zijn laatste functie als Manager International Business Development voor Westcon Group was hij verantwoordelijk voor het opbouwen, verbreden en onderhouden van zakelijke relaties met Global Systems Integrators (GSI) en Global Service Providers (GSI). In deze functie had hij accounts zoals NCR, Getronics en Sprint.
Thuur Tonnaer: 'Ik verheug me erop om Comstor Nederland te helpen haar verdiende reputatie als een van Nederland’s leidende specialistische netwerkdistributeurs verder uit te bouwen. De huidige markt biedt nu de mogelijkheid om onze resellers, zowel onze enterprise- als mid-market- en mkb resellers en service providers, te helpen met het leveren van vooruitstrevende oplossingen die de gehele Cisco productenlijn omvatten. Onze organisatie en oplossingen, inclusief die van Symbol en Symantec, zijn nog nooit zo gefocust en effectief geweest als nu.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/447166). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.