Managed hosting door True

FNV Zelfstandigen start ZZP Academy

 

FNV Zelfstandigen, belangenbehartiger van ruim 15.000 zelfstandigen in onder andere de ict en diensten, lanceert de ZZP Academy voor alle zelfstandigen in Nederland. Met de ZZP Academy kunnen zelfstandige ondernemers hun kennis en vaardigheden ontwikkelen. FNV Zelfstandigen biedt niet-leden die mee willen doen met een training daarnaast ook een korting op het lidmaatschap.

‘We vinden het belangrijk dat zelfstandige ondernemers alle facetten van de bedrijfsvoering goed organiseren', zegt directeur FNV Zelfstandigen Linde Gonggrijp. ‘Met de ZZP Academy willen we hier een bijdrage aan leveren. Leden en niet-leden kunnen relevante trainingen volgen tegen schappelijke tarieven, waarmee ze investeren in hun vakmanschap.'

De trainingen en cursussen die worden aangeboden beslaan diverse onderwerpen. Zo zijn er trainingen om goed te leren boekhouden, offertes te leren maken en kun je getraind worden in scoren op digitale marktplaatsen, in het gebruik van social media, het maken van websites, internetmarketing en Google Adwords en is er een training die je leert hoe arbeidsongeschiktheidsverzekeringen werken. Ook is er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een persoonlijke coach of een sparringpartner.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4462599). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.