Managed hosting door True

Kjenning breidt uit met ICT-opleidingen

 

Corporatieopleider Kjennig gaat een samenwerking aan met ict-opleider Aegolius. Hiermee breidt Kjenning zijn productassortiment uit met ict-opleidingen. Aegolius krijgt door de samenwerking meer voet aan de grond bij corporaties en in het vastgoedbeheer.

Door de samenwerking denken beide partijen hun kwaliteit van trainers en het cursusprogramma te kunnen verhogen en zetten ze in op creatieve werkvormen en maatwerkaansluiting bij de desbetreffende doelgroep. Kjenning en Aegolius claimen samen meer ervaring te kunnen bieden in wisselende typen projecten, de corporatiebranche, in uitvoering, conceptontwikkeling en ontwikkeling van cursusmateriaal en op het gebied van gedragstrainingen en kenniscursussen.

Aegolius biedt medewerkers korte, intensieve ict-opleidingstrajecten. Uitgangspunt is een nulmeting, waarmee op een objectieve manier de individuele opleidingsbehoefte in kaart wordt gebracht. Vervolgens wordt op basis hiervan de training afgestemd op dat wat geleerd moet worden. Aegolius werkt met een mix van opleidingsvormen en is landelijk actief.

Kjenning werkt met woningcorporaties aan kennis en vaardigheden en faciliteert daarnaast vijftien actieve kennisnetwerken. Kjenning levert maatwerk en doet zowel incompany-trainingen als individuele cursussen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4461939). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.